6 Ingrediente Pentru A Vă Scufunda În Produsele De Curățare

Pin

Autor: | Ultima Actualizare:

Curățenia nu este întotdeauna un lucru bun. În timp ce s-ar părea sănătos să vă curățați în mod regulat casa, ceea ce vă curățați poate fi de fapt să vă rănească sănătatea. Aici sunt 6 ingrediente care se scot în produsele de curățare:

credit: Unsplash

  1. Amoniac - În mod obișnuit utilizat în acel faimos curat de sticlă albastră, este un favorit pentru a asigura rezultate fără urme pe suprafețe. Din păcate, nu este atât de grozav pentru nimic, dar poate provoca tot felul de iritații la ochi, piele, gât și plămâni. Dar nu vă faceți griji, este încă posibil să obțineți rezultate mai puțin eficiente cu un produs netoxic precum Murchison Hume Glass Cleaner.

  1. Bleach - Acesta este probabil primul lucru pe care ni-l vine minte pentru mulți dintre noi când ne gândim la produse de curățare chimică. Bleach este foarte coroziv, ceea ce înseamnă că va irita ușor ochii, pielea și plămânii (văzând încă o tendință?). Un agent de curățare non-toxic, cum ar fi Murchison Hume Multi-surface Cleaner, va păstra atât numărul de bacterii din locuința dvs., cât și riscurile pentru sănătatea dvs.

  1. Formaldehidă - Un agent cancerigen uman pentru a evita formaldehida. Acesta poate fi găsit în produsele de uz casnic obișnuite, cum ar fi vopselele de mobilier și substanțele de înlăturare a pensulelor de spălat și pot chiar să se strecoare în cremă și produse cosmetice - eek!

  1. Sulfați - Sulfații sunt ceea ce se află în spatele acestor spume la pasta de dinti si sunt cunoscute ca fiind dure - usuca usor pielea ta. Fă-ți mâinile o favoare și optează pentru o spălare fără vapori de sinteză, cum ar fi săpunul Puracy Dish.

  1. Parfumurile sintetice - Notorietate găsite în foile de uscător, parfumurile și parfumurile sintetice sunt probabil una dintre cele mai grave lucruri pe care le poți îmbrăca hainele (si corp) intr-un mod mai natural de a face hainele dvs. miros proaspăt și uscat mai repede este cu bile de uscare de lână și câteva picături de ulei esențial de lavandă.

  1. ftalat - de obicei, ftalații sunt utilizate ca purtători pentru parfumuri - le puteți găsi în tot felul de produse de curățare chimică cum ar fi deodorizante, detergenți de rufe și balsamuri pentru țesături. Cea mai ușoară cale de a evita ftalații este alegerea produselor fără parfum. Dacă pierdeți parfumul, puteți oricând să adăugați niște picături de ulei esențial (cum ar fi grapefruitul) la oricare dintre produsele dvs. de curățare non-toxice.

Am pierdut nimic? Spuneți-ne în comentariile de mai jos!

Pin