Sunt Programele De Livrare A Mâncării, De Fapt, Sănătoase?

Pin

Autor: | Ultima Actualizare:

În prezent, există multe zgomote în ceea ce privește programele de livrare a mâncării. Odată cu apariția social media și "lenea" generală care arată spre postmate și Uber Eats, există și o creștere a "mișcării de sănătate" cu programe care vă trimit ingrediente pentru a vă prepara singuri sau preparate complet preparate ... Posibilitățile sunt nesfârșite.

Am încercat tone de programe, adică ... tone. După cum vă puteți imagina, îmi place să gătesc și este opțiunea mea # 1, dar uneori aveți nevoie de o pauză! Cred că cea mai bună parte despre aceste programe sănătoase de livrare a mâncării este inspirația pe care ați ajuns să o găsiți pentru a găti diferite tipuri de mese la domiciliu. Obezitatea mea recentă este Kore Kitchen.

Kore Kitchen este 100% organică, provine din punct de vedere local (servesc doar părți ale CA din cauza aprovizionării durabile) și incredibil de creativă atunci când vine vorba de mese. Acestea oferă o carne vegană și durabilă (care este opțiunea cu care m-am dus), o curățenie și o piață cu ghee și ofertele superficiale. Puteți spune că această companie are grijă de ceea ce fac.

Porțiunile de aici nu sunt mici, sunt foarte sănătoase - ceea ce a fost o ușurare pentru mine. Uneori, aceste programe simt cu adevărat ca ele să vă distrugă între dimensiunile porți versus eticheta de preț (nu ?!). Nu numai mărimile porțiilor sunt sănătoase, dar mâncarea a avut gust ca și cum ar fi fost făcută în acea zi. Legumele erau încă crocante, salata nu era înfundată, proteinele nu fumau. Acest program este un câștig-câștig, sigur. Iată câteva lucruri pe care le-am observat în cele patru zile pe care le-am încercat ...

credit: LEAFtv

Inspirația de a găti cu ingrediente noi

Unul dintre prânz a fost o Salată de Detox Kale & Grapefruit cu somon sălbatic inclusiv năuturile coapte, sosul de nucă de cocos și un dressing de lamaie-tahini. Sosul de nucă de cocos și năuturile coapte (reteta LEAF aici) inclusă în salată a fost de 100%. Voi fi sincer, în mod normal, urasc salatele. Întreabă pe cineva - rareori îi ordon. Cred că asta pentru că atât de multe salate sunt incredibil de plictisitoare ~. Cred ca includerea acestor toppinguri de salata a facut-o sa manance mai distractiv si ma mentinut mult mai plin.

credit: LEAFtv

Inspiratie pentru a incerca noi soiuri de masa

Cand imi bag pranzul la serviciu sau chiar vin acasa tarziu noaptea în jurul cina, în general, arunc împreună un castron de chestii aleatoare (așa). Una dintre mesele din livrarea mea era Paleo Halibut Tacos. A fost atât de bun și părea ușor să pună împreună. De ce nu-mi arunc toppingurile într-o ceașcă de salată și mă fac să mă simt mai legitim?

credit: LEAFtv

Învățarea sezonului

În special pentru Kore Kitchen, folosesc numai ingrediente sezoniere. Dacă nu sunteți siguri cum să încorporați citricele sezonului (sau smochine sau orice altceva!) În regimul dvs. de gătit, vă recomandăm să faceți un astfel de program pentru a vedea cum pregătesc.

Mai mult timp pentru auto- ingrijire

OMG Nu trebuie sa pregatesc pranzul la serviciu sau sa astept 60 de minute dupa ce ajung acasa pentru a avea cina gata pe masa! Nu pot să-ți spun câte episoade de minciuni frumoase m-am prins. JK. Nu chiar. De asemenea, am fost productiv cu timpul meu suplimentar. Cu toată sinceritatea, având câteva zile, cu o pauză între pregătirea mesei și cumpărăturile cu băcănicii a fost atât de drăguță. Nu că nu-mi place să fac acele lucruri, eu chiar fac . Dar a fost la fel de placut sa ai ceva timp in plus in aceste zile. Afla mai multe si inregistreaza-te pentru Kore Kitchen in acest mod. Acest conținut nu a fost sponsorizat de Kore Kitchen, deși am fost dotat cu mesele. Toate gândurile și sentimentele sunt ale mele.

Acum, poate doriți să aflați totul despre primul meu program de dezintoxicare.

Pin