Istoria Viermilor Gumetici

Pin

Autor: | Ultima Actualizare:

Deși urșii gummiști au fost în jur de aproape 90 de ani, viermele gingiilor este un fenomen relativ recent. După originea în Germania, bomboanele gumatice se bucură acum în întreaga lume. Viermii de viermi sunt printre cele mai populare bomboane gumoase.

credit: BWFolsom / iStock / GettyImages Istoria gumei viermi

[things_needed_1]

Începutul

Producătorul german de bomboane Hans Reigel a venit cu conceptul de bomboane în 1922. Bomboana era în formă de urs și nu fusese expediată în America decât în ​​jurul anului 1981. Atunci producătorul american de bomboane Trolli a dezvoltat viermele gingiilor. Intenția a fost aceea de a oferi copiilor ceva distractiv de a mânca, în timp ce părinții ușor șocați. Acest șoc a fost uzat de atunci. Viermii de viermi sunt unul dintre cele mai populare personaje gingivale din jur.

Procesul de procesare

Viermele gumei a fost asemanator cu procesul de astazi. Un artist mai întâi schițează personajul înainte de a sculpta schița într-o mică matriță de tencuială. Odată ajuns în fabrică, producătorii de bomboane turnau ingrediente precum gelatina, zahărul și siropul de glucoză în cazane mari. Ingredientele sunt apoi încălzite înainte de adăugarea culorilor și aromelor. Procesul se deplasează apoi în zona de producție, unde amestecul se toarnă în matrițe și se lasă timp de până la 5 zile. Ceara de albine este adăugată pentru a face viermii mai puțin lipicioși.

Valoarea nutrițională

Unele companii de bomboane încearcă să schimbe noțiunea că viermii gingii conțin doar calorii goale. Bear Essentials, de exemplu, furnizează bomboane gumoase îmbogățite cu vitamina C. Anumite vitamine își asumă, de asemenea, forma de urs gumă, pentru a atrage peștii curajoși. Chiar și Borba Cosmetics oferă bomboane gumoase pentru a curăța pielea.

Probleme de sănătate

În anii '90, unii oameni au legat un ingredient găsit în viermi gingivi la focul de boală Mad Cow. Deoarece bomboanele gumoase conțin gelatină, un element scos din piele sau oase de animale, se presupune că acei oameni care le mănâncă sunt expuși unui risc mai mare de a contracta tulburarea neurologică. Cu toate acestea, într-un raport din 2003, Organizația Mondială a Sănătății pune aceste temeri la odihnă. Raportul spune că, atâta timp cât gelatina este prelucrată corect, aceasta prezintă un risc redus pentru oameni.

Astăzi

Crearea viermilor gingivi a provocat o revoluție gingivală de bomboane. Astăzi, iubitorii de bomboane dulci se bucură de inele elastice, șerpi gummi și sticle de gumă de cola. Dar, în ciuda varietății, viermii gingii rămân a doua cea mai populară gustare de genul ei, în mod sigur, urșii gummi. Pentru a menține marginea, unele companii de bomboane au introdus diferite arome de viermi gumici.

Pin