Cum Să Convertiți O Rețetă De Gătit Lentă La Coacere Într-Un Cuptor

Pin

Autor: | Ultima Actualizare:

Un aragaz lent este un aparat convenabil găsit în majoritatea bucătăriilor, dar atâta timp cât aveți o prăjitorie, bucătărie fără aparatul specificat. Sistemele de gătit lent au două setări de temperatură; scăzut și înalt. Setarea scăzută este aproximativ echivalentă cu 200 de grade F într-un cuptor sau în cuptor, în timp ce setarea ridicată este de aproximativ 300 de grade. Cunoașterea acestor două setări vă va permite să convertiți orice rețetă.

credit: carne de porc într-o imagine lentă de paine prin pr2is de la Fotolia.com

Pasul 1

Citiți prin rețetă și stabiliți timpii de gătire specificați. Preîncălziți prăjitorul la 325 grade F. În conformitate cu USDA, aceasta este cea mai scăzută temperatură sigură pentru a găti carnea pentru a vă asigura că bacteriile vor fi distruse.

Pasul 2

Așezați 2 linguri. ulei într-o tigaie greu și căldură peste căldură medie-mare. Brânzăți carnea în rețeta uleiului până când carnea este lăsată pe toate laturile. Introduceți carnea în cuptor

Pasul 3

Adăugați ingredientele rămase la cuptor.

Pasul 4

Consultați o diagramă de conversie pentru a transfera timpii de gătit în cuptor pentru a încetini timpul de gătit traduceți numerele în direcția opusă. În cazul în care rețeta spune 6 la 10 ore la joasă, gătiți în roaster pentru aproximativ 30 - 40 de minute în prăjitor. De asemenea, în cazul în care rețeta spune că de la 3 la 4 ore în înălțime, ați găti mâncarea în roaster timp de 30 până la 40 de minute.

Pasul 5

La sfârșitul perioadei de gătire, verificați temperatura cărnii cu un termometru pentru carne pentru a vă asigura că este făcut.

Pin