Cum Să Te Îmbraci Pe Scenă

Pin

Autor: | Ultima Actualizare:

Când plănuiești să faci o mulțime de orice dimensiune, este important să te îmbraci într-un mod care să apară pe scenă. Iată câteva sugestii:

credit: shironosov / iStock / GettyImages Cum să vă îmbrăcați pe scenă

[things_needed_1]

Alegeți-vă inteligent

Alegeți culori bogate și vibrante. Dacă aveți piele corectă, nu purtați alb. Te va spăla și te va face să te uiți fantomatic pe scenă. Dar țineți cont de faptul că unii tehnicieni de iluminat folosesc "geluri" pentru a colora luminile, ceea ce poate distorsiona culoarea pe care o purtați (o lumină roșie va face ca o cămașă galbenă să pară portocalie). Dacă este posibil, încercați să aflați în prealabil ce va fi schema de iluminare și să alegeți îmbrăcămintea în consecință.

Redați-vă caracteristicile folosind cosmetice dacă doriți să vă aflați într-o scenă aprinsă. O cămașă de culori vibrante va merge doar până acum. Veți avea nevoie să vă asigurați că veți purta mai mult fundație, roșu, rimel, dermatograf și ruj decât ar fi când mergeți pe stradă. Ceea ce arata ca lumina normala nu va arata atat de dramatica cand se afla sub lumina scena.

Luati in considerare daca temperatura in camera este probabil fierbinte si aburitoare. Dacă aveți tendința de a transpira, poate doriți să vă gândiți foarte mult la ce culori și ce materiale trebuie să purtați pe scenă. O mătase poate apărea adesea chiar și în cel mai mic spot de transpirație. Culorile goale nu fac prea multe lucruri pentru a ascunde cercurile subacvatice. Cel mai bun pariu este să purtați ceva ușor și rece într-o culoare bogată și întunecată și nu va arăta umezeala aproape la fel de mult.

Joacă-ți părul. Așa cum caracteristicile dvs. pot arăta copleșitoare atunci când se află sub lumină, tot așa pot bloca părul. Dați-i un volum suplimentar și străluciți.

Pin