Cum Se Îngheață Un Tort De Pădure Neagră

Pin

Autor: | Ultima Actualizare:

Tortul din Padurea Neagră este un desert dulce, bogat german. Acest tip de tort este acoperit în mod tradițional cu frisca, ciocolată și cireșe. Datorită aspectului său elegant, este o alegere populară de tort pentru sărbători și evenimente speciale. Ca cele mai multe alte tipuri de tort, acesta poate fi copt înainte de timp și stocat pentru utilizare ulterioară. Când se pregătește corect, un tort de pădure neagră poate fi înghețat și păstrat timp de până la patru luni.

Tortul din Padurea Neagră este desertul perfect pentru orice eveniment special

Pasul 1

Așteptați tortul să se răcească Temperatura camerei după terminarea coacerii

Pasul 2

Împachetați tortul în folie de congelare de două ori. O învelire dublă ajută la păstrarea tortului protejat de arzătorul congelator. În cazul în care gheața este deja pe ea, poate fi necesar să o împachetați în mod liber pentru a păstra aspectul înghețării.

Pasul 3

Așezați tortul într-un recipient rezistent. Containerul trebuie să fie mai lat și mai înalt decât tortul. Torturile rămân moderate într-un congelator, deci trebuie să utilizați un recipient pentru a proteja prăjitura împotriva deteriorării.

Pasul 4

Scoateți tortul cu cel puțin șase ore înainte de a fi gata să îl utilizați. Lăsați-o să se dezghețe la temperatura camerei.

Pin