Moda

Pin

Autor: | Ultima Actualizare:

Curelele din piele se încurcă dintr-o poziție prea lungă

Abur

Pasul 1

Așezați centura pe un cuier. Introduceți catarama centurii pe capătul cârlig al unui cuier, permițând centurii să se fixeze vertical.

Pasul 2

Aplicați greutatea. Îndepărtați o bandă de fixare pe capătul centurii și agăță diferite obiecte de pe capătul clemei până când cureaua este dreaptă.

Pasul 3

Aplicați aburi. Așezați centura în baie și închideți ușa băii. Porniți dușul și lăsați camera să umple cu abur. Continuați să executați cablul de duș până când, atunci când clema este îndepărtată, centura se curbează ușor

Pasul 4

Atașați centura cu clema într-un spațiu uscat pentru câteva zile pentru a elimina complet curlarea

Fier

Pasul 1

Pregătiți centura. Așezați centura pe o masă de călcat cu o pungă grosieră de hârtie sau un prosop subțire peste curea.

Pasul 2

Fier. Reglați fierul de călcat la un nivel scăzut, cum ar fi mătasea și treceți peste curea încet, dar cu mișcare constantă. Nu lăsați fierul să stea pe un singur loc al centurii mai mult de o secundă. Curățați suprafața centurii, trecând peste ea de mai multe ori.

Pasul 3

Adăugați greutate pentru a fixa centura. Aplicați în mod egal greutatea în partea de sus a centurii. Cartile grele functioneaza bine pentru aceasta sarcina. Lăsați greutatea să stea pe curea pentru câteva ore înainte de a ridica și de a verifica curbura centurii. Dacă există încă o ușoară curlare, reaplicați greutatea și verificați din nou în câteva ore.

Pin