Cum Sa Scapi De Cosuri Mari

Pin

Autor: | Ultima Actualizare:

Pupulele mari si evidente sunt o pacoste si toata lumea le-a experimentat la un moment dat in viata lor. Acestea sunt provocate de stres, obiceiuri alimentare slabe, piele grasă, purtând prea mult machiaj fără a curăța în mod adecvat porii sau probleme medicale, cum ar fi dezechilibrul hormonilor. Uleiurile voastre naturale, pielea moartă și murdăria se depozitează într-un pori și provoacă inflamația acelui pori și pot chiar inflama porii din jurul lui, provocând un cos mare. Puteți scăpa de un cos mare prin diminuarea umflăturii și tratarea cu grijă, astfel încât să nu înlocuiți cosul mare cu o cicatrice mare.

credit: peangdao / iStock / GettyImages Cum să scapi de cosuri mari

[things_needed_1]

Reducerea pulberii

Spălați-vă ușor fața cu un produs de curățare a feței care conține acid salicilic, un ingredient care ajută la tratarea acneei și curățarea porilor. Îndepărtați-vă fața cu agentul de curățare timp de aproximativ treizeci de secunde și clătiți bine. Nu utilizați săpun obișnuit pentru a vă spăla fața.

Îndepărtați o anumită acnee pe o minge de bumbac și țineți-o ușor pe coș pentru aproximativ treizeci de secunde. Nu apăsați prea tare, doar țineți ușor-l acolo și simțiți-vă că începe să cânte. Acesta este astringentul de a scăpa de resturile care vă înfundă porii.

Aplicați o mască de acnee liber pe cos, astfel încât să fie complet acoperită. Cel mai bine este să faceți acest lucru înainte de culcare, astfel încât masca să funcționeze peste noapte. Dacă nu aveți o mască de acnee, puteți zdrobi o aspirină, adăugați câteva picături de apă pentru a forma o pastă și aplicați-o gros la cosul dvs.

Clătiți masca sau aspirina cu apă caldă după cel puțin treizeci de minute pentru a-i oferi suficient timp pentru a lucra. S-ar putea să suferiți o senzație de furnicături sau pulsații în cosul dvs. - este normal. Urmați cu câteva picături de apă rece pentru a sigila porii. Aveți posibilitatea să aplicați aloe pentru a vă calma pielea dacă se simte iritat.

Dacă sunteți pe punctul de a ieși și doriți ca roșeața și umflarea să fie reduse și mai mult, puteți să țineți un cub de gheață sau un pachet de gheață pe cos minute. Evitați să puneți orice machiaj pe cosul dvs., deoarece acest lucru îl va irita, dar dacă simțiți că aveți nevoie, trebuie să vă spălați mai târziu cu agentul de curățare a feței.

Sfaturi

  • Pasta de dinți funcționează în locul măștii de aspirină sau acnee - doar asigurați-vă că nu este genul de gel

Referințe

Cum să scapi de un cos cu AspirinHow să scape de un cos - Astăzi Cum să scap de cosuri

Pin