Cum Sa Faci Crema Grea

Pin

Autor: | Ultima Actualizare:

Crema este pur si simplu lapte cu mult grasime in ea. Crema "greu" este o calitate deosebit de bogată în cremă. Spre deosebire de laptele degresat, care nu are aproape nici o grăsime din lapte, crema brută în Statele Unite este obligată să aibă cel puțin 36% grăsimi din lapte, ceea ce îl face să fie cel mai bogat nivel de lapte disponibil la nivel de retail. Acest conținut ridicat de grăsimi îl face mai puțin potrivit pentru băut, dar este excelent pentru utilizarea în multe feluri de mâncare.

Găsiți un vânzător care vinde lapte neomogenizat. Laptele este în esență o emulsie de globule mici de grăsime și apă. Deoarece grăsimea este mai puțin densă decât apa, tendința ei naturală este să se ridice la vârf. Asta se întâmplă în laptele neomogenizat: Crema grasă se ridică în vârf, în timp ce laptele slab rămâne pe fund. Homogenizarea împiedică acest proces de separare, făcând globulele de grăsime atât de mici încât nu pot de-emulsifica în mod eficient. Majoritatea laptelui disponibil în comerț este omogenizat și este posibil să fiți nevoit să mergeți la un magazin de specialitate pentru a găsi o opțiune neomogenizată.

Cumpărați aproximativ nouă ori mai mult lapte decât veți avea nevoie de cremă groasă. Aceasta funcționează până la puțin peste jumătate de galon de lapte neomogenizat pentru a da 1 ceașcă de cremă. Acest lucru se datorează faptului că laptele neomogenizat are aproximativ 4% grăsimi din lapte și veți avea nevoie de mult mai mult din acesta pentru a obține separat crema de lapte îmbogățită cu 36%.

Se toarnă laptele neomogenizat într-un bol sau altul container cu un vârf care este suficient de mare pentru a ușura stingerea. Dacă păstrați laptele într-o sticlă cu o deschidere îngustă, veți avea probleme cu îngrășarea cremelor.

Lăsați laptele să se odihnească în frigider acoperit, câteva ore sau peste noapte. În acest timp, crema se va depune pe partea superioară.

Scoateți crema într-un recipient separat. În acest moment, este gata de utilizare.

Pin