Cum Sa Faci Un Top Tanar Mai Mic

Pin

Autor: | Ultima Actualizare:

Plata pentru a avea hainele tale modificate de cineva poate fi la fel de scumpa ca si cumpararea de haine noi. Un mod mai eficient din punct de vedere al costului de a avea haine care se potrivesc confortabil este pentru tine să le modificați singuri. Modificarea îmbrăcămintei poate fi mai ușoară decât credeți, mai ales atunci când se ocupă cu un simplu capac de rezervă. Cu o experiență de cusut de bază și o mașină de cusut, puteți fixa hainele pe care le dețineți deja cu puțin efort.

Montarea

Rotiți rezervorul de pe partea din afară și puneți-l pe

Fixați curelele de umăr până la lungimea se potrivește cel mai bine, se potrivește cu laturile curelelor din față și din spate.

Strângeți materialul sub brațul drept la cusătură, strângeți fixul și introduceți primul știft de-a lungul cusăturii gaurii brațului. Repetați fixarea sub brațul stâng.

Întoarceți-vă la partea dreaptă și strângeți țesătura cu două până la trei centimetri sub primul știft de-a lungul cusăturii. Așezați un știft aici pentru a ține materialul în poziție. Puneți în același loc pe partea stângă pentru a strânge fixarea

Continuați să strângeți coapsele în jos, alternând în timp ce mergeți

Îmbrăcați tivul cămășii până la lungimea dorită și fixați.

Scoateți cămașa cu grijă.

Cusătură

Așezați cămașa în fața dvs., în interior. Măsurați pentru a vă asigura că tricoul este luat uniform pe ambele părți. Reglați știfturile după cum este necesar.

Coaseți curelele de umăr pe care le-ați fixat pe mașina de cusut, cu o cusătură întinsă sau o cusătură zig-zag. Coaseți laturile împreună, urmând linia pinilor. Coaseți tivul în poziție, lăsând o cusătură de cusătură de 1/4-inch.

Puneți din nou cămașa. Examinează-te într-o oglindă. Marcați orice ajustări pe care le puteți solicita

Scoateți cămașa și fixați cusăturile după cum este necesar

Decupați excesul de țesătură cu foarfecele de 1/4-inch de la coaserea liniei

Coaseți o cusătură de suprapunere peste tot cotele de cusătură

Pin