Cum Sa Inlocuiesti Sfaturi De Plastic Pe Tocuri Inalte Cu Cauciuc

Pin

Autor: | Ultima Actualizare:

Multe podiatri cred ca tocurile ridicate contribuie la probleme majore ale picioarelor. În timp ce tocurile sunt la modă și măgulitoare, pot pune o persoană în pericol pentru căderi și alte probleme. O modalitate de a face ca tocurile mai înalte să fie mai practice este să înlocuiți vârfurile de plastic pe tocuri cu vârfuri de cauciuc. Cauciucul poate asigura o frecare crescută pentru a evita alunecarea și rănirea piciorului sau a gleznei. Unele femei așteaptă până când vârful original nu este uzat înainte de al înlocui, iar unii adaugă vârfurile cauciucului la o nouă pereche de tocuri. Procedura se poate face acasă dacă doriți să evitați să cheltuiți bani la cobblerul local.

credit: Jupiterimages / Comstock / Getty Images

Pasul 1

Selectați vârful cauciucului de înlocuire pe baza culorii, , mărimea și materialul. Noile sfaturi trebuie să se potrivească cu cele mai vechi sfaturi cât mai exact posibil. În cazul în care călcâiele dvs. sunt o culoare rară, luați în considerare sfaturi de cauciuc negru.

Pasul 2

Scoateți vârful de plastic vechi cu clești. Ele se pot sparge, deci asigurați-vă că le îndepărtați prin răsucirea cu atenție a acestora.

Pasul 3

Reparați pielea din jurul vârfului cu adeziv din piele sau alt adeziv puternic, cum ar fi Super Glue. Curățați tot pantoful și călcâiul în acest moment.

Pasul 4

Așezați noul vârf de cauciuc cu călcâiul. Poziționați-l în direcția și în unghiul corect. Utilizați ciocanul pentru a atinge știftul său în călcâi.

Pasul 5

Împingeți marginile vârfului de cauciuc cu un fișier metalic dacă vârful de cauciuc este mai lat decât călcâiul. (Uneori nu veți găsi exact dimensiunea potrivirii vârfului de cauciuc.)

Pin