Cum Să Spot Piele Falsă

Pin

Autor: | Ultima Actualizare:

Cum să Spot piele falsă. Nu este întotdeauna ușor de spus diferența dintre piele autentică și cea falsă. Dacă credeți că primiți o geantă de mână sau o pereche de pantofi originale din piele, puteți descuraja mai târziu să aflați că ați fost înșelați. Deci, pentru a vă ajuta să găsiți fierbinte de la nu, folosiți sfaturile de mai jos pentru a detecta pielea falsă.

Spot Fake Leather

Pasul 1

Căutați o etichetă care indică faptul că produsul este din piele. Sună evident, dar este cel mai sigur mod de foc. Produsele din piele reală vor mândri cu acest mândru, în timp ce știți că este un fals dacă eticheta citește "Materiale fabricate de om". Nu cumpărați un produs fără etichetă.

Pasul 2

Studiați muchia în care țesătura a fost tăiată. Pielea reală va avea aspectul și simțul grosolanului, dar pielea falsă va arăta și se va simți ca spuma sau plasticul.

Pasul 3

Simțiți țesătura. Piele falsă are un simț artificial neted, de multe ori plastic. În funcție de tipul și calitatea pieii, piele reală poate varia de la curs la mătăsos neted. Însă textura va fi, în general, mai puțin consecventă decât falsul (deoarece nu puteți regla lucrurile reale) și să aveți o simțire suplimentară.

Pasul 4

Examinați pentru pori pe suprafața pielii. Porii de pe fals vor fi într-un model consistent, repetat, în timp ce porii cu privire la lucrurile reale vor fi mai neregulate.

Pasul 5

Luați o privire de la produs. Dacă nu are acel miros distinct "din piele", poți să fii sigur că e fals.

Pasul 6

Petrece ceva timp comparând produsele din piele falsă cu pielea naturală. După ce ați văzut diferența dintre cele două, veți obține în cele din urmă bun la fața locului o faux imediat.

Pin