Modul De Întindere A Vițeilor Pe Cizme Din Piele

Pin

Autor: | Ultima Actualizare:

Încălțămintea din piele este o caracteristică a industriei de încălțăminte americană și o bucată de americană în formă de cizme de cowboy. Acestea pot fi practice, oferind confort și protecție atunci când lucrează, și pot face, de asemenea, o declarație de stil atunci când uzate în oraș. În cazul în care secțiunea vițel de pe cizmele din piele este prea strânsă după cumpărarea sau contracția inițială după ce vine în contact cu apa, acestea pot fi întinse mai mari cu doar câțiva pași simpli.

Se curăță o cârpă curată direct în săpunul șa. Trebuie să existe suficientă săpun pe țesătură pentru a fi vizibil în ochi.

Aplicați săpunul în interiorul secțiunii vițelului de la boot, începând din partea de jos și făcându-vă drum spre partea de sus. în exteriorul cizmei, acoperind complet porțiunea de vițel.

Puneți o pereche de șosete pe care nu vă deranjează să intrați în contact cu săpunul șa și să puneți cizmele. Purtați cizmele timp de cel puțin o oră, dar cu atât mai mult cu atât mai bine

Îndepărtați câteva ziare, sfărâmați-le și puneți-le în portbagaj, umpleți porțiunea de vițel până când hârtia este strânsă. uscat. Repetați procesul, dacă este necesar.

Pin