Cum Să Înlocuiți Chiflele Cu Amestec De Umplutură

Pin

Autor: | Ultima Actualizare:

Prăjiturile de pâine sunt adesea solicitate în feluri de mâncare, cum ar fi pui prăjit, carne de vită și hamburger. Amestecul de umplutură poate fi utilizat pentru a înlocui frișcile de pâine, dacă nu sunt disponibile paine sau pâine. Deoarece amestecul de umplutură este făcut din bucăți de pâine uscată și coaptă, rețetele vor ieși din degustare, dacă nu chiar mai bine.

Amestecul de umplutură poate fi adăugat la carnea de vită subțire

Pasul 1

Selectați stilul de umplutură amestec care va fi folosit pentru a înlocui friptul de pâine. Amestecurile sunt disponibile simplu sau condimentat. Umplerea simplă poate fi utilizată dacă se va adăuga un anumit condimente în vas. Un amestec de umpluturi este cel mai bun dacă se dorește o aromă ușor condimentată.

Pasul 2

Se toarnă amestecul de umplutură în blender. În funcție de mărimea vanei mașinii, utilizați o jumătate sau o pungă completă. Adăugați orice condiment suplimentar după ce amestecul de umplutură a fost turnat.

Pasul 3

Acoperiți blenderul și impulsați-l apăsând butonul "Grind" sau "Blend". Acest lucru va sfărâma amestecul de umplutură. Combinați amestecul timp de 10 până la 20 de secunde pentru miezuri mari și până la 40 de secunde pentru miezuri mai fine.

Pasul 4

Turnați amestecul de umplutură într-un castron. Se toarnă o altă pungă în blender dacă se dorește mai multă miros de fructe, împreună cu orice condiment și repetați Pasul 3.

Pin