Cum Se Utilizează Latisse Cu Extinderea Genelor

Pin

Autor: | Ultima Actualizare:

Gene vă protejează ochii de resturile și îi ajută să îi accentueze. Dacă aveți genelor inadecvate și doriți să obțineți gene mai pline, mai întunecate și mai lungi, puteți combina utilizarea Latisse cu utilizarea extensiilor genelor. Extensiile genelor artificiale vin în multe varietăți, variind de la gene complete până la genele individuale. Atunci când combinați Latisse cu extensiile genelor, ar trebui să alegeți genele care pot fi îndepărtate pentru a împiedica apariția cremei de pe genele tale.

Extensiile pentru mișcări genunchi vă ajută să atrageți atenția asupra ochilor dvs.

Pasul 1

Curățați-vă fața înainte de culcare . Îndepărtați lentilele de contact și machiajul dacă le purtați. Aplicați produsele obișnuite de îngrijire a feței în timp ce faceți înainte de culcare.

Pasul 2

Așezați o picătură de soluție Latisse pe un aplicator. Țineți aplicatorul orizontal pentru a evita orice scurgere. Aplicați întotdeauna Latisse noaptea dacă intenționați să utilizați extensia genelor în timpul zilei.

Pasul 3

Urmăriți conturul ochiului superior cu aplicatorul. Lucrați din partea interioară spre partea exterioară a ochiului. Aplicați produsul cât mai aproape posibil de zona în care genele vă ating pielea. Dacă nu veți purta extensii degete detașabile și purtați deja extensii semi-permanente ale genelor, încercați să îndepărtați adezivul care leagă genele artificiale la genele naturale.

Pasul 4

Ștergeți orice exces soluție pentru a preveni creșterea părului în zone nedorite. Utilizați un nou aplicator și repetați procesul de aplicare pe celălalt ochi.

Pasul 5

Purtați extensiile genelor în timpul zilei. Aplicați o picătură de clei de genă în partea de jos a genelor și utilizați o pensetă pentru a le plasa între sau peste genunchii dvs.

Pasul 6

Se dizolvă cleiul pentru mișcări cu clei cu clei pentru genelor sau uleiul pentru copii și eliminați extensiile genelor înainte de culcare.

Pasul 7

Repetați rutina aplicației Latisse în fiecare seară. Ar trebui să obțineți rezultate complete după 16 săptămâni de utilizare zilnică. Folosiți-l pe Latisse pentru a vă împiedica să vă întoarceți la fel ca înainte.

Pin