Sfaturi Importante Pentru Călătorii Mai Ușoare Și Mai Ușoare Acest Sezon De Vacanță

Pin

Autor: | Ultima Actualizare:

Nu știu despre tine, dar cel mai bun lucru pe care îl aduce stresul meu de vacanță este actul de TRAVELING. Nu mă înțelegeți greșit, îmi place să călătoresc și sper să o fac mult mai mult în 2018, dar până când călătoria mea recentă în NYC am învățat cu adevărat să împachetez smart . Din punct de vedere istoric, fie am ambalat super-lumina, fie ca am cumparat intimate sau tricouri sau prea grele (adica tot in dulapul meu nu am purtat in 10 luni), sa nu mai vorbim de saci de frumusete care imi ia jumatate valiză. Este o mizerie. Dar, am descoperit câteva soluții pe care eu sunt foarte fericite să le împărtășesc.

credit: Twenty20

1. Totul despre valiza

Am avut aceeasi bagaje de aproximativ 14 ani, a fost o relatie de dragoste-ură cu nici o structura deloc, și un joc de noroc pe TSA vine peste și mi-a spus că trebuia să fie verificat ( cel mai rău sentiment dintotdeauna). Înainte de a mă duce la New York, am investit în final în bagajele mai lungi de transport. Faptul că această pungă are o structură a schimbat serios jocul cu privire la cantitatea de ~ lucruri pe care aș putea să le încadrez în călătoria mea. Un alt fapt distractiv: Delta măsoară acum toate pungile de transport atunci când trec prin securitate, acesta este aprobat de TSA și îmi pot garanta că vechiul meu sac de credință mă va lăsa de data asta. Un alt sfat: am adus o geantă suficient de mare pentru laptop, așa că nu trebuie să-mi deschid valiza la siguranță. Calitatea și dimensiunea valizei = foarte importantă

credit: Twenty20

2. Fii realist cu privire la garderoba ta

Eu sunt genul de persoana care vrea sa fie pentru orice si ura cand nu am "acel lucru in dulapul meu" pentru acele momente, asa ca cunosc lupta. Dar adevărul este că călătoria este suficient de stresantă și nu trebuie să adăugăm oboseală la amestec. Când mă gândesc la ceea ce port pe săptămână, este adevărat aceeași rotație a principiilor de bază ale calității. Vreau, de asemenea, să mă asigur că sunt întotdeauna confortabil, nu într-un costum de transpirație, ci în confortul în care îmi place cum mă uit în hainele mele. Aduceți-vă hainele preferate care vă fac să vă simțiți încrezători. Cele mai bune blugi, pulovere, rezervoare, orice. Bomberul satinat sau tocurile roșii înalte pot sta, probabil, acasă (cu excepția cazului în care acestea sunt capsele dvs. de încredere-stimulare!). Sfat pentru Pro: aduceți cel puțin o declarație, o rochie ușoară pentru momentele "minunate" Investiți în capsele pe care le iubiți.

3. Păstrați-vă rutina de îngrijire a pielii simplu

Dacă ați urmat cu succes seria Frumusețe Brief (puteți citi aici), veți ști că sunt un drogat grav de îngrijire a pielii și am o anxietate de separare de cabinetul de baie. DAR ... Am incercat cateva lucruri: 1) Evaluati modul in care pielea mea a fost in ultimele 3 luni si ceea ce am folosit cu adevarat 2) Care este clima in locul meu? m călătoresc? Uscat, umed? Practic ... nu am nevoie de toate cele 6 serii pentru o călătorie de 5 zile. Acolo, am spus-o. Dacă sunteți predispus la acnee, știu că poate fi foarte stresant, așa că asigurați-vă că vă aduceți tratamentul la fața locului preferat și masca după avion. De asemenea, am investit în setul de călătorie al liniei de îngrijire a pielii, sticle în jurul dulapului meu. 4. Nici un make-up-machiaj nu este acolo unde e la

Îmi place personal un aspect de machiaj minim și cred că funcționează foarte bine pentru călătorie, cu excepția buzei roșii sau a ochiului fumător seara. Îmi aduc fundația ~ preferată ~ cu SPF, vopsea de nor glossier în puf / amurg, o frunză de băiat și indicatorul Rituel de File. Eu imi aduc aceste lucruri pentru ca stiu ca imi place acest aspect si ma face sa ma simt bine.

Gaseste-ti aspectul zilnic! credit: IG @samnegrin

Pentru LASHES, sunt cel mai rau , ceea ce a condus la o rimel mascara si la o privire generala opusa a ceea ce am de gând. Deci, pentru prima oara (!!!), am primit un lift pentru a-mi pastra atentia si pentru a-mi ajuta ochii sa arate treaz, probabil ca nu. Nu am mers cu extensoarele din cauza ca din nou: cauciuc pentru ochi, dar asta e si o optiune daca ai mai mult control de sine decat mine.

Acest ridicare a fost cu adevarat un schimbator de viata, fara mascara la TOTI timp de saptamani. Imi promit ca nu exista nici un filtru sau machiaj in acel pic (super flattering) de mai sus. Vă îndemn să faceți cercetări și să puneți întrebări atunci când permiteți cuiva să se apropie atât de mult de genele voastre (care revin foarte încet) - am lucrat cu Liliana incredibil de talentată la Beba Beauty din Los Angeles. Este practic un tratament pentru cheratina pentru genele tale, dar fără substanțe nocive adiționale.

Acest lucru va deveni, probabil, un tratament mai rutin, TBH. Orice alte sfaturi de călătorie? Trimiteți-ne cu noi pe Instagram @leaftv! și asigurați-vă că vizitați Beba Beauty când sunteți în LA.

Pin