Îmbinarea Vinului Cu Brânzeturi Și Brânzeturi

Pin

Autor: | Ultima Actualizare:

Dulceața bogată, deasupra vârfului și pământul întunecat al smochinelor coapte și cremătura ascuțită și curată a brânzei de capră reprezintă o pereche naturală. Dar care dintre vinuri sunt cele mai bune pentru a completa astfel de arome distincte? Raspunsul depinde de modul in care si cand fructele si brânza sunt servite.

Credit: John Foxx / Stockbyte / Getty Images Culorile vii ale fructelor, branzeturilor si vinului prezinta o prezentare dramatica. > Smochine proaspete smotse cu oțet balsamic și apoi învelite cu o dărâmătură de brânză de capră înainte de a fi prăjite în cuptor până când se încălzește prin a face un început frumos, simplu și elegant la masă. Asociați acest preparat cu un Gewürztraminer pentru a evidenția fructele sau un Pinot Gris pentru a aduce în evidență claritatea brânzei de capră.

Ca Canapé

Un frotiu de brânză de capră și un strat de smochine proaspete sfărâmate, acoperite cu prosciutto și câteva frunze de arugula ușor îmbrăcată pe o bază de pâine prăjită de nuci este o ofertă simplă care are suficientă complexitate de aromă pentru chiar și cele mai elegante cocktail-uri.




























Pinot Noir, Dacă serviți porții mai mari ca un prânz ușor, încercați un vin spumos, cum ar fi o șampanie California sau un prosecco uscat, pentru a face masa chiar mai specială. Pentru un curs de salată, rupeți tradiția și încercați un port maro pentru a compensa claritatea vinaigretului.

Ca desert

Smochinele coapte, învechite cu brânză de capră sfărîmată și umplute cu miere pepită, sunt un punct culminant sofisticat la orice masă. La fel de simplu în prezentare, deoarece este aranjat în arome, acest lucru este cu siguranță un desert pentru adulți. Un Sauvignon Blanc va tăia dulceața și va păstra mierea și smochinele din cauza stăpânului și a mirodeniilor.

Pin