Ce Spune Corpul Tau Bazându-Te Pe Breakouts

Pin

Autor: | Ultima Actualizare:

Te-ai intrebat vreodata de ce ai pimples in anumite locuri si nu pe altii? Sau, de ce anumite pimples tind să reapară, ca și cum nu ar fi niciodată posibil să scapi vreodată de ele? Ar putea însemna că trupul tău încearcă să-ți trimită un mesaj. (Un mesaj grosolan, asemănător cu puroi, care îi împiedică pe cei care o fac.)

credit: Twenty20

Vestea bună? Deși este greu să spui că nu vei mai primi niciodată pimples, poți să reduci cu siguranță acneea prin reajustarea practicii de auto-îngrijire sau a obiceiurilor stilului de viață. Pe măsură ce corpul tău strigă pentru ajutor, poți să-ți dai seama ce-ți face rău pe piele și o rezolvi. (Aici, cateva modalitati de a scapa de cosuri.)

Si am primit-o pe David Lortscher, dermatolog, director si fondator al Curology, pentru a explica ceea ce corpul tau este intr-adevar în funcție de locul în care au apărut aceste flareuri. Linia bărbia și maxilarul

Cum să obțineți acnee în jurul bărcii, care nu pare să dispară? Ar putea fi legat de un dezechilibru al hormonilor. În general, acneea ca "model hormonal" la femei tinde să implice zonele inferioare ale obrazului, bărbiei și maxilarului și se poate agrava cu ciclul menstrual, spune el. "Și se crede că dorința de ciocolată în aproximativ jumătate din Femeile americane sunt legate de ciclul lunar, însă acest lucru s-ar putea să nu fie adevărat în diferite culturi ", adaugă el. (De aceea te rogi lui Hershey cand e timpul!) Totusi, o veste buna, aici este o masca faciala pe care sa o folosesti inainte de perioada ta pentru a evita cosurile.

Si te poti uita mereu la aceste hack-uri de ingrijire a pielii pentru a lupta impotriva acneei. In timp, atunci cand exista mici umflaturi acneice uniforme mai ales pe frunte si de-a lungul liniei de par, acneea este agravata de pityrosporum, un tip de ciuperca, in plus fata de bacterii ", spune el

Ce e asta? "Pityrosporum este, de asemenea, cunoscut sub numele de malassezia și este prezent în mod normal pe pielea noastră. Este considerat un vinovat în dermatita seboreică (de exemplu, mătreața), tratând astfel un scalp gras, sub formă de fulgi, cu un șampon de ketoconazol 1% sau un sampon de pirutoniu de zinc poate ajuta si acneea, in special cea care implica fruntea / parul ", explica el.

Un alt vinovat? Ar putea fi șampoanele sau balsamurile care conțin sulfat de lauret de sodiu, un ingredient care poate promova spargerea persoanelor cu pielea sensibilă, adaugă el.

Obrazuri

Știri proaste, dar și bune, știind că nu ești singur , este foarte des întâlnită în jurul obrajilor, spune el. (Dacă este necesar, aici este o fundație bună pentru pielea predispusă la acnee.)

"Acest lucru ar putea indica doar o tendință de acnee", spune el, dar poate proveni și din excesul de atingere, transpirație sau germeni. "Uneori factorii locali care implică creșterea transpirației / umiditate și frecare / ocluzie vor spori rupturile în această zonă - de exemplu, telefonul sau dormit cu obrazul pe mâna ta, ar putea fi cauze probabile", spune el. ? Modificați periodic cazurile de pernă și poate obțineți bluetooth, astfel încât să nu aveți nevoie să țineți telefonul obrajilor atât de des. În plus, încercați această mască probiotică pentru a curăța pielea.

Gură / Buze

Este probabil legată de ceea ce vă mâncați sau vă spălați dinții. De exemplu, mâncarea multor alimente dulci și având o dietă săracă este asociată cu mai multe pimpuri în jurul gurii și buzelor. Dar, de asemenea, pasta de dinți ar putea fi un factor mascat, spune el. "Unii oameni izbucnesc mai mult atunci când pielea lor vine în contact cu spuma din pasta de dinți cu sulfat de sodiu Lauryl și / sau Sodiu de sodiu Laureth sau agenți de albire", spune el. Unele persoane ar putea fi iritate de fluor, astfel că pastele de dinți fără fluorură ar fi o soluție bună.

"Dacă este posibil, încercați câteva luni cu o pastă de dinți fără SLS și fluorură - aceasta ar putea face diferența! Unele optiuni fara Sodium Lauryl / Laureth Sulfates includ pasta de dinti realizata de Tom's of Maine, Burt's Bees, Sensodyne si Jason Natural Cosmetics, printre altele ", sugereaza el.

Si obtineti acest lucru, puteti folosi si ulei de nuca de cocos ca pasta de dinti.

Pin