Ghidul Englezesc Whitney Pentru Pregătirea Mâncării Pentru Dietele Predominant Pe Bază De Plante

Pin

Autor: | Ultima Actualizare:

Acest articol a fost contribuit de Whitney English, un nutritionist înscris pe bază de LA și un trainer personal certificat care practică filosofia alimentară " "

Pregătirea meselor este toată furia - și nu doar pentru că face pentru fotografii cu adevărat grozave ale Instagram.

Planificați mesele în avans și asigurându-vă că aveți ingredientele necesare pentru a merge când greva foamei este o mare modalitate de a vă susține obiectivele de sănătate. Chiar ca cineva care place sa gateste, pot atesta cu siguranta ca daca deschid frigiderul dupa o zi lunga si nu exista nimic care sa fie usor sa bata in mai putin de zece minute, exista o sansa de 95% sa fiu cina Postmating.

De aceea am dat întotdeauna deoparte câteva ore duminică pentru a pregăti articolele din grupurile mele principale de hrană care să vă asigure că timpul de masă se desfășoară fără probleme, indiferent cât de ocupat primesc în timpul săptămânii.

În timp ce puteți asocia "pregătirea mesei" cu loturi masive de piept de pui fără piele dezosată, pregătirea de mâncare este la fel de importantă și pentru dietele bazate pe plante. Este, de asemenea, incredibil de ușor. Iată cum mă descompun.

Îmi doresc mereu să-mi umplem farfuria cu ½ legume, ¼ cereale / amidon și ¼ plante ambalate cu proteine. Așa că atunci când mă pregătesc pregătește-mă să aleg alimentele din fiecare din aceste categorii să se pregătească.

În primul rând, pregătesc legumele Voi selecta 2-3 legume pe care le fac în acest sezon și Fie că le voi spăla și le voi tăia (de exemplu, spanac, ardei, ardei gramada), astfel încât să fie gata să se amestece prăjiturile și salatele, sau le voi arunca cu puțin ulei de măsline extra virgin și sare de mare și le voi frige de exemplu, cartofi dulci, sfecla, varza de bruxel) pentru a fi folosite in boluri Buddha sau ca o farfurie pentru cina

Apoi, voi selecta un grau / amidon si voi face un lot masiv (cel putin cinci porții), care mă vor dura toată săptămâna. Acesta este, de obicei, quinoa, dar câteodată o amestec și fac orez brun, paste de cereale integrale, fructe de grâu, faro deșert, etc.

În cele din urmă, voi pregăti o opțiune de proteine. simplu, cum ar fi deschiderea câtorva cutii de fasole, clătirea lor și punerea lor într-un recipient. Salvează doar un pas în plus când sunteți obosit sau ocupat. P.S. - boabele conservate sunt la fel de sănătoase ca și boabele de casă, asigurați-vă că le cumpărați în cutii fără BPA. Alte opțiuni pe bază de proteine ​​pe care le pregătesc frecvent în Whit's Kitch sunt: ​​tofu sau tempeh, năuturi prăjite sau taco "carne". Dacă sunteți ca mine și sunteți bine să vă așezați în bucătărie, se termină aici.

De-a lungul săptămânii puteți să amestecați și să potriviți aceste articole pregătite pentru a face tot felul de mese, în funcție de starea dumneavoastră de spirit. Tot ce trebuie să faceți este să comutați condimente, sosuri și dressinguri pentru a schimba aroma.

Cu toate acestea, dacă sunteți o persoană extrem de organizată, de tip A, care îi place să aibă totul planificat la un T, în cinci containere pentru mese pe parcursul unei săptămâni, sau ieșiți din calendarul dvs. și scrieți mesele pe care le veți folosi. În orice caz, aveți o bază bună pentru o săptămână de mâncare sănătoasă!

Voi selecta adesea o noua reteta pentru a incerca duminica sau luni seara, pe care stiu ca o va face o multime de resturi.

Aceasta imi ofera o optiune mai sanatoasa de masa pentru saptamana! Vrei sa incerci? Iata cateva retete care fac resturi minunate:

Carnati de nuca de cocos Curry

  • Spaghetti usor vegani + Meatballs
  • Lentila rosie
  • credit: Whitney English

Si daca esti interesat sa treci la o dietă predominant pe bază de plante, încercați mie GRATUIT timp de 7 zile pe bază de plante. Este o modalitate ușoară de a testa apelor acestui mod simplu de a mânca.

Pe lângă faptul că vă oferă principiile de bază ale dietei PPB, planul meu include, de asemenea, sfaturi pentru o alimentație conștientă și vă conectează cu un plan de masă săptămânal cu o lista de bacanie si idei de snack. Plus - de fapt, mergi la "off-plan" pentru trei mese ale săptămânii pentru a vă arăta flexibilitatea oferită de acest model de hrană.

PPB este în contrast cu majoritatea dietelor și "detoxelor" PPB nu este o dieta! Este o structură liberă pentru a ajuta la alegerea conștientă a alimentației și a susține o viață lungă și sănătoasă.

Sper că ați găsit sfaturile de preparare a mesei utile! Dacă încercați oricare dintre ele, faceți o picătură și etichetați-mă @whitneyerd pentru a vă vedea toate creațiile dvs. delicioase!

Pin