Butoaie De Stejar

Pin

Autor: | Ultima Actualizare:

Butoaiele de stejar sunt folosite în mod tradițional pentru a îmbătrâni whisky-ul și pot fi utilizate și pentru îmbătrânirea vinului. Lemnul de stejar este suficient de puternic pentru a fi modelat într-un butoi, iar stejarul este pur - nu are rășini care să poată transmite arome nedorite spiritelor. Reacția chimică dintre lemn și alcool produce gustul plăcut și dorit. Butoaiele de stejar trebuie sa fie ingrijite intr-un mod specific, cu toate acestea, pentru a face un spirit de degustare bun.

Grija pentru barilul corect va va oferi un spirit de degustare minunat

Curing the Barrel

Pasul 1

Clătiți interiorul butoiului pentru a îndepărta eventualele resturi. Completați cilindrul complet cu apă până când se revarsă din puțul de evacuare

Asigurați-vă că butelia este strânsă în timp ce cilindrul este întărit

Puneți butelia ferm, astfel încât cilindrul este etanș.

Lăsați barilul să stea plin cu apă timp de trei până la cinci zile sau până când barilul se umflă. Verificați scurgeri la fiecare câteva ore. În cazul în care cilindrul scurgeri, mențineți-l umplut pentru al vindeca complet. (

Pasul 4

Adăugați băuturile spirtoase și începeți să le îmbătrâniți când barilul se oprește din cauza scurgerii.

Îngrijirea pentru butoaie

Pasul 1

Țineți butonul să se usuce. Asigurați-vă că există apă în cilindru ori de câte ori nu îmbătrâniți ceva.

Pasul 2

Țineți butonul de stejar departe de condițiile dure. Umiditatea, uscăciunea, lumina directă a soarelui, ploaia, aerul condiționat sau orificiile de încălzire - toate aceste lucruri vă pot afecta barilul. Pentru cele mai bune rezultate, păstrați întotdeauna cilindrul în interior la o temperatură moderată. Casele care sunt încălzite prea mult cauzează mai multă evaporare decât în ​​mod normal.

Pasul 3

Rezistați nevoii de a vopsi barilul. Dacă un butoi este lăcuit, taninurile naturale eliberate din lemn vor fi împiedicate. Aurul de stejar se va pierde, iar spiritele vor fi contaminate de lac.

Curățarea cilindrului

Pasul 1

Se amestecă patru uncii de Barolkleen cu 1,25 galoane de apă caldă

Pasul 2

Înmuiați cilindrul cu soluția timp de trei zile. Rulați în mod regulat cilindrul pentru a obține soluția pe fiecare suprafață interioară. Se scurge și se spală de trei ori cu apă fierbinte. Se lasă canalul să se scurgă cel puțin o oră.

Pasul 3

Scoateți știftul. Aprindeți banda de sulf și fixați-o în cilindru prin buteliu. Nu aruncați bara de sulf aprinsă în cilindru. Banda de sulf dezinfectă cilindrul prin eliberarea unui gaz sulfurat. Acest lucru previne creșterea microbiană în interiorul cilindrului.

Pasul 4

Se amestecă două galoane de apă cu o uncie de acid citric. Se toarnă în cilindru și se învârte timp de cinci minute.

Pasul 5

Goliți cilindrul și clătiți de trei ori cu apă fierbinte. Cilindrul trebuie să se scurgă timp de trei ore înainte de umplere.

Pin