Omega, Producător Elvețian De Ceasuri De Lux, A Debutat Primul Său Produs, Ceasul De Buzunar Gurzelen Brevet, În 1885. Deoarece Fiecare Ceas Produs De Omega Este Rezultatul Greutății Planificare Artistică Și Pentru Că Standardele Sale De Calitate Sunt Atât De Riguroase, Produsele Sale Sunt Adesea Imitate De Copiatoare Care Creează Versiuni Substandard Pentru Prețuri Egale Sau Reduse. Este Important Să Puteți Vedea Un Ceas Fals Omega, Astfel Încât Să Nu Ajungeți Să Plătiți Sute Sau Chiar Mii De D

Pin

Autor: | Ultima Actualizare:

Pasul 1

Evaluați luminozitatea și strălucirea ceasului, ceasurile autentice Omega folosesc o substanță specială numită "LumiNova" pe cadran, pe mâini și în alte zone ale ceasurilor. Ceasurile Fake Omega nu vor străluci atât de strălucitoare în întuneric. În schimb, ele pot emite o strălucire slabă sau nici o strălucire.

Pasul 2

Uită-te la ortografia oricărei bucăți de text scris pe ceas. Datorită faptului că ceasurile Omega au un control slab al calității, cuvintele nu sunt întotdeauna corectate sau verificate. Un cuvânt greșit, indiferent de cât de mică este eroarea, este un semn absolut că un ceas este un fals.

Pasul 3

Folosiți o lupă de bijutier sau o lupă pentru a examina cadranul și, dacă există, . Aveți nevoie de un anumit grad de mărire pentru a evalua dacă literele și numerele sunt tipărite cu precizie absolută, dacă seamănă puțin neclare sau dacă există o mică suprapunere între caractere. O astfel de manoperă nu ar urma să depășească standardele de calitate Omega și este cel mai probabil o falsă.

Pasul 4

Folosiți o lupă de bijutier sau o lupă pentru a căuta contaminanți. Datorită faptului că există standarde slabe de manoperă în fabrici care se specializează în ceasuri false Omega, murdărie, praf sau fire de păr pot fi găsite sub cadru sau de sticlă. Uită-te cu atenție.

Pin