Cum Să Asigurăm O Topă De Tort Pe Un Tort

Pin

Autor: | Ultima Actualizare:

Toppers-urile de tort pot consta din flori proaspete, lumanari sau ornamente complicate. Tampoanele de tort ușoare pot fi așezate ușor pe tort sau împinse în stratul superior fără teama de deteriorare. Torturile de tort mai mari sau mai grele necesită sprijin și pregătire adecvate pentru a împiedica ornamentul să se scufunde în tort sau să se răstoarne.

credit: eli77 / iStock / GettyImages Cum să asigurăm un top de tort pe un tort

[things_needed_1]

Selectați o placă de prăjituri de aproximativ aceeași dimensiune ca cea de bază a tortului de tort. Apăsați această placă de tort ușor în centrul tortului în care se va localiza topul de tort. Scoateți placa de tort.

Introduceți patru dibluri, distanțate uniform, în interiorul impresiei create de placa de tort. Împingeți-le până se înfundă cu vârful tortului.

Așezați tortul pe partea superioară a diblurilor. Aplicați un mic vârf de gheață în centrul plăcii de prăjituri.

Așezați topul de tort pe placa de tort. Diblurile vor asigura suportul pentru topirea tortului și îl vor împiedica să se scufunde în tort, în timp ce glazura se va usca și va ajuta să se țină deasupra.

Sfaturi

  • Unele toppers de tort au vârfuri în partea de jos. Acestea ar trebui să fie împinse direct în tort, fără o placă de tort.

Referințe

Adăugarea de panglici pentru torturi.

Pin