10 Amazing White Elephant Gifts Pentru $ 10 Sau Mai Puțin, Pe Care Toată Lumea Va Vrea Să O Fure

Pin

Autor: | Ultima Actualizare:

Schimbul de cadouri albe de elefant este un hoot la o petrecere de vacanță. Dacă nu v-ați implicat niciodată, este ca un Santa nebun, numai oamenii vă pot forța să faceți schimburi de cadouri cu ei, dacă ei au privit cu atenție premiul. Deci, dacă sfârșesc să descopere o bijuterie adevărată, trebuie să ai grijă.

Credit: Aceste patru pereți

În mod ideal, fiecare persoană se ocupă de magazine, astfel încât toate cadouri sunt spectacole și toți câștigă. Iată câteva idei plăcute mulțimilor pentru a vă asigura că aduceți gifting-ul dvs. A-joc - toate cu 10 $ sau mai puțin. Și dacă toți ceilalți prezenți sub copac sunt un gag, ar fi posibil să-l mușcați pe cel pe care l-ați adus și să-l păstrați singur. Pentru a nu submina spiritul de dăruire al sărbătorilor - spuneți doar.

Credit: Țintă

Decantor de sticlă de whisky cu dop de lemn

Acest decantor pare atît de frumos, este aproape de necrezut că costă 10 dolari. Chiar dacă destinatarul nu este un băutură de whisky, acesta poate fi folosit ca un pitcher de apă super-chic pentru noptiera. Credit: W.W. Norton & Company, Inc.

Astrofizica pentru oameni în grabă

Astrofizicianul Neil deGrasse Tyson ne-a furat inimile (și mințile) în miniseria

Cosmos . Ventilatoare de stele și spațiu (probabil aproape toată lumea pe care o cunoașteți) va fi totul despre cartea lui care se extinde, dar ușor de urmărit, care distruge tot ce trebuie să știți despre găurile negre, mecanica cuantică, posibilitățile extraterestre și multe altele. credit: Energy Muse Pyrite

Această piatră strălucitoare este cu siguranță captivantă; la prima vedere ar putea arata ca un nugget de aur. Deși nu merită aproape la fel de mult,

poate ajuta

să crească bogăția. Pentru credincioșii de cristal, este piatra tradițională pentru manifestarea prosperității și a norocului - două lucruri despre care toată lumea ar putea folosi ceva mai mult. credit: REI Mini Skillet

o discontinue culinara care dureaza practic pentru totdeauna. Acest tip mic poate fi suficient de mare pentru a prăji un ou, dar este încă de înaltă calitate și util atât pentru bucătărie, cât și pentru focul de tabără.

credit: Urban Outfitters

Deodorantul lui Schmidt

Bine, un cadou gag, dar aceste lucruri sunt serios uimitoare. Nu numai că deodoranții lui Schmidt lucrează la menținerea mirosului proaspăt, dar mirosurile sunt atât de unice și aromate (Jasmine Tea, Pământ + Lemn, Ylang-Ylang + Calendula și multe altele, inclusiv arome de inspirație de vacanță!). Probabil unul dintre cele mai eficiente deodorante naturale acolo. Și este cu adevărat natural - ingredientele sunt pur pulpă de argintiu, sare de coacere, ulei de nucă de cocos, unt de shea, ceară de Candelilla și uleiuri de plante.

credit: fottodk / iStock / GettyImages

sunt o modalitate excelentă de a respira o viață într-o casă fără a avea un deget verde. Sunt o întreținere atât de redusă - sprimați-le cu apă când arată că au nevoie de puțină umiditate suplimentară. Ridicați acest trio care vine în plante drăguțe mici-mare de urchin.

credit: Peach și Lily

Masti de foi

Dă darul de minunat cu un pachet de măști de tablă. Peach Slices, creat de Peach and Lily (un magazin unic pentru toate lucrurile frumuseții K), fondatorul Alicia Yoon, oferă o selecție accesibilă de măști pentru a micsora porii și pentru a clarifica, lumina, calm, hidratează și pielea fermă. Alegeți patru și veți avea dreptate la buget. Cumpărați-le online sau pop în CVS și alegeți-le în drum spre o fată de vacanță

credit: LEAFtv

Palo Santo Sticks

Ca și salvie, palo santo este arsă pentru a curăța oamenii și spațiile negative sau stagnante energie - un ritual din culturile indigene, cunoscut sub numele de "smudging". Chiar si prietenul tau, care da ochiului lateral misticismului, poate cadea cu parfumul senzual, lemnos.

credit: Target

Sticla portabila de apa din otel inoxidabil

Nu poti avea prea multe sticle de apa refolosibile - sunt atât de multe modele elegante de pe piață. Această frumusețe elegantă din oțel inoxidabil vine în mai multe culori.

credit: ValentynVolkov / iStock / GettyImages

O sticlă de vin

Nu pot merge prost cu o sticlă frumoasă de vino. Tenul de buzunar este de obicei destul de bună și adesea suficient de versatil pentru mesele de zi cu zi. Pentru un aspect frumos și vibrant roșu pentru Tempranillo. Încearcă Cupcake Prosecco pentru un buchet luminos și delicios. Sau, alegeți doar sticla cu cea mai tare etichetă și, cel mai probabil, va fi un furt popular.

Pin