Beneficiile Moss Sea

Numai de curand, murele de mare - altfel cunoscut sub numele de muschi irlandez - devine disponibil pe piata internationala. Acest lucru se poate datora faptului că oamenii sunt acum conștienți de beneficiile legate de sănătate. Acesta conține minerale, iod, calciu și alte substanțe nutritive care sunt bune pentru organism. Acest mușchi poate fi gătit, făcut în băuturi sau băuturi și chiar mănâncat brut sau uscat.

Seascape în Spania

Piele, mușchi și dureri articulare

Mască de frumusețe de alge marine

pentru a vindeca diverse boli ale pielii, cum ar fi dermatita, psoriazisul, eczema si arsurile solare. Mușchi pot fi aplicate local sau adăugate în băi pentru a hidratează și hidratează pielea. Este, de asemenea, spus pentru a preveni vene varicoase, erupții cutanate și inflamație, precum și pentru a oferi ajutor pentru dureri musculare și articulare. Este cunoscută și ca o afrodiziacă, deoarece crește libidoul nu numai atunci când este administrat pe cale orală, ci și atunci când este folosit în băi.

Infecții fungice și microbiene

Salată de alge marine

Mossul are agenți antivirali care vindecă și împiedică afecțiuni respiratorii cum ar fi pneumonie, răceli, bronșită, gripa și chiar tuberculoză. Este bogat în clorură de potasiu, despre care se spune că dizolvă catargi, o secreție de mucus cauzată de umflarea membranei mucoase. Acest mușchi are, de asemenea, agenți antimicrobieni, care sunt utilizați în prepararea antibioticelor pentru a ajuta la combaterea infecțiilor bacteriene și fungice. Consumul de mușchi în mod regulat poate ajuta la vindecarea și prevenirea acestor tipuri de boli.

Bolile legate de tiroide

Foi de alge uscate

Cantitatea substanțială de iod găsită în mușchi de mare ajută la producerea de tiroide hormoni. Organismul are nevoie de iod pentru a întări sistemul imunitar pentru a lupta împotriva bolilor. De fapt servește ca agent microbian în care filtrează germeni și alte bacterii în timpul circulației sângelui. Microorganismele intră cu ușurință în organism prin tăieturi sau răni ale pielii și prin gât și pasaje nazale. Aceste organisme sunt apoi transportate de sânge în alte părți ale corpului în timpul circulației sanguine. În cazul în care glanda tiroidă nu produce suficient hormoni, atunci iodul este necesar pentru a ajuta la lupta împotriva acestor microorganisme.

Aditiv alimentar

Sushi rulouri cu alge marine

Acest tip de alge conține caragenan, un aditiv utilizat pentru a stabiliza și emulsia alimente pentru a-și păstra aroma și culoarea. Carrageenanul este extras din muschi de mare și se folosește pentru a face budinca, frisca, meringue, înghețată, dressing pentru salate și orice fel de mâncare care trebuie stabilizată și îngroșată. Acest aditiv este de asemenea utilizat în fabricarea vinurilor și a berii. De fapt, puteți găsi rețete care conțin ingredientul de mușchi uscat sau crud de mare.