Balsam De Păr La Domiciliu Este Mult Mai Ieftin Decât Vizitarea Unui Salon Și Nu Necesită Neapărat Utilizarea Foliei De Aluminiu. Pentru Cei Care Au Parul Tuns De Culoare Închisă, Înălbirea Este Singura Modalitate De A Colora Firul De Păr Fără A Avea O Culoare Portocalie. După Albire, Puteți Alege Să Adăugați Culoarea Sau Să Plecați Așa Cum Este. Albirea Are, De Asemenea, Avantajul Că Părul Devine Mai Poros, Permițând Colorarea Părului Să Se Mențină Mai Ușor. După Albire, Trebuie Să Vă Asigurați

Pin

Autor: | Ultima Actualizare:

Pasul 1

Spălați-vă părul cu șampon și pieptene îndepărtați orice încâlcări, lăsând părul umed pentru a muri. Testați o fâșie a părului cu substanța de înălbire pentru a vă asigura că nu aveți o reacție cutanată la soluție.

Pasul 2

Puneți mănușile de cauciuc și turnați peroxidul de hidrogen în sticla de pulverizare. Alternativ, înăbușiți substanța chimică într-un castron dacă doriți să înălbim numai părțile de par.

Pasul 3

Separați părțile părului și pulverizați fiecare, la rândul său, cu peroxidul de hidrogen. Asigurați-vă că părul este încă umed pe măsură ce aplicați soluția. Începeți prin pulverizarea spatelui capului și continuați cu fața spre față. În cazul în care înălbim evidențiați, aplicați peroxidul de hidrogen folosind bile de bumbac pe firul pe care doriți să-l vopsiți.

Pasul 4

Înainte de a fi pieptănat în soluție. Puneți tot părul într-un capac de duș.

Pasul 5

Lăsați soluția în părul dvs. cel puțin 15-20 de minute. Luați în considerare faptul că o perioadă scurtă de timp va vopsi părul doar puțin, dar înăbușirea pentru mai mult timp poate începe să vă deterioreze părul.

Pasul 6

Clătiți părul cu apă rece și utilizați un șampon diluat dacă înălbitorul nu ieși ușor. Aplicați un balsam profund părului și lăsați-l în două până la trei minute. Repetați procesul a doua oară dacă doriți să vă faceți părul mai deschis, mai ales dacă părul este în mod natural întunecat.

Pin