Cum Să Folosești Un Popper De Aer

Pin

Autor: | Ultima Actualizare:

Popcornul cu aer în aer reduce cantitatea de grăsime de care ai nevoie pentru a face o gustare pufoasă de cereale integrale acasă. Air poppers concepute pentru uz casnic funcționează în mod similar, deși mașinile pot varia puțin de la un producător la altul. Este o idee bună să citiți manualul de utilizare furnizat cu un model specific.

credit: baibaz / iStock / GettyImages Cum să utilizați un popper de aer

Popperii de aer lucrează prin încălzirea kernelurilor de popcorn într-un spațiu mic închis. Pe masura ce aerul din jurul kernelurilor se incalzeste, amestecurile din sâmburi se extind, eventual rupându-se prin coaja tare si "popping". Deoarece popperii folosesc doar aer cald pentru a încălzi boabele, ele produc popcorn mai sănătos fără a fi nevoie de grăsimi adăugate.

[things_needed_1]

Scoateți capacul și capacul de unt de pe baza mașinii. Umpleți paharul de unt cu miez de popcorn și turnați-l în camera de popup

Așezați capacul înapoi pe mașină și adăugați unt în cuva de unt, dacă doriți. Umpleți ceașcă de unt nu mai mult de 2/3 plin cu unt solid

Puneți un vas mare sub jgheabul mașinii pentru a colecta popcornul.

Conectați aparatul la o priză electrică și porniți-l. Este nevoie de aproximativ 2 până la 3 minute pentru a afișa complet un lot de popcorn.

Deconectați sau opriți mașina de îndată ce se termină popping-ul

Se condimentează popcornul și se servesc imediat. asezonate la fel ca aragazul sau chiar popcornul cu microunde. Miezurile sunt cel mai bine îmbrăcate atunci când sunt proaspete, deoarece căldura ajută la coacerea rădăcinilor.

Pin