Efectele Coca Tea

Ceaiul din frunze de Coca se folosește în America de Sud ca un medicament popular și băutură stimulantă. În altitudini înalte, americanii sud-americani beau ceai de frunze de coca așa cum americanii beau cafea. Ceaiul are cateva efecte benefice, dar si unele dezavantaje.

credit: AutumnSkylar / iStock / Getty Images Ceaiul de frunze de Coca

Altitudinea Boala de remediere

credit: Ildi_Papp / iStock / Getty Images America de Sud, ceaiul de coca este folosit pe scară largă pentru a trata boala de altitudine, cunoscută sub numele de Soroche în Peru. Boala de altitudine, experimentată în primele zile ale corpului care se aclimatizează la o înălțime mai mare, poate provoca greață, vărsături și dureri de cap. Sarah Bush, reporter NPR News, spune că frunzele de coca au fost mestecate de la 3000 de ani. și folosit ca un remediu pentru boala de altitudine și stomacul minora deranjat cel puțin de atunci. Potrivit lui Bush, Ambasada SUA din Bolivia recomanda chiar si ceaiul de coca ca tratament de boala la altitudine. James A. Duke, Ph.D. si autor al "The Green Pharmacy Herbal Handbook", noteaza ca atunci cand a avut o ceasca de ceai de coca in timpul unei batalii de altitudine in timp ce se afla intr-o vizita peruviana, il energiza in acelasi mod ca o ceașcă de cafea. El spune că ceaiul de coca este "recomandarea lui de trei stele" pentru reducerea bolii de altitudine.

Coca Tea este dăunătoare

credit: mtcurado / iStock / Getty Images Cocaina poate fi derivată din frunzele plantei de coca, Cocaina poate fi derivată din frunzele plantei de coca, dar modul în care este tratată cocaina și efectele cocainei sunt mult mai puternice decât planta de coca ceai. Site-ul PregnantTraveler.com, un site dedicat consilierilor călătorilor însărcinți, notează că procesul folosit pentru a face ceaiul de coca este destul de diferit de metoda utilizată pentru a face cocaina și că o ceașcă de ceai de coca este "inofensivă", deși efectele ei pot nu scuzați boala de altitudine atât de mult încât să vă relaxați imbiberul.

Creditul de droguri și ceaiul Coca

credit: sgoodwin4813 / iStock / Getty Images Ceaiul Coca

Un articol scris de membrii Institutului Național pentru Abuzul de Droguri și Național Institutul de Sănătate notează că ingerarea unei cești de ceai de coca, fie că este din Bolivia sau Peru, produce metaboliți de cocaină în urină. De asemenea, PregnantTraveler remarcă faptul că dacă luați un test de droguri în câteva zile după ce ați făcut ceai de coca, veți testa pozitiv pentru cocaină.

Legalitatea în Statele Unite

Deși unii susțin că ceaiul de coca nu mai are o asemănare cu cocaina decât semințele de mac face pentru a heroină, ceaiuri frunze de coca sunt ilegale pentru a aduce în Statele Unite. Dacă aveți o ceașcă în timpul unei vizite în America de Sud, lăsați ceaiul în urmă când vă întoarceți. NPR News Sarah Bush notează că noul președinte al Boliviei, Evo Morales, este un fost fermier de coca care dorește să legalizeze utilizările la export pentru frunzele de coca, inclusiv ca ingredient săpun și în ceaiuri.

Modalități alternative de tratare a alimentației

: Jupiterimages / Stockbyte / Getty Images Dacă nu doriți să aveți ceai de coca, beți apă curată și sucuri și mâncați multe supe de legume pentru a ajuta la atenuarea bolii de altitudine.

Dacă nu doriți să aveți ceai de coca, James A. Duke, Ph.D. si autor al "The Green Pharmacy Herbal Handbook", recomanda consumul de apa si sucuri simple si consumarea multor supe de legume pentru a ajuta la ameliorarea bolii de altitudine. Un supliment de ginkgo biloba de 60 la 240 mg zilnic se spune ca ajuta la fluxul sanguin catre creier. Bea un ceai fabricat din cuișoare, ienupă, bayleaf, marjoram, semințe de țelină și scorțișoară va ajuta, de asemenea. Mancând o supă făcută cu o mulțime de usturoi, ardei iute și ceapă va ajuta să subțiem sângele. Ceaiurile realizate din monetărie ajută la reglarea stomacului. În munții asiatici, cum ar fi Tibetul, alpiniștii de munte înalți mănâncă o ciupercă numită reishi care este pretinsă să ajute la boala de altitudine.