Tot Ce Ai Nevoie Pentru A Scoate Un Natural "No-Machiaj" Uită-Te

Pin

Autor: | Ultima Actualizare:

Contur pentru ce? Cea mai mare tendință de frumusețe a deceniului implică foarte puțin (dacă este cazul) machiaj. Modelele off-duty din ultimii ani au făcut ca aspectul "fără machiaj" să fie total râvnit. Să fim reali, nu am văzut niciodată femeile mai frumoase decât cu pielea goală și zâmbetele mari - vorbim despre o strălucire naturală și sănătoasă.

Dar chiar dacă simțiți că sunteți blestemat cu piele murdară sau învelitoare sau câteva pete întunecate, puteți crea în continuare iluzia de a fi proaspăt confruntat cu o mică magie de machiaj. (Nu vom spune.) Dar când spunem "un pic", noi o spunem. Rezistați tentației de a ieși afară cu evidențiați, ochelari de vedere (chiar dacă aceștia sunt neutri) și ochelari - toate acestea înfruntă scopul. Iată tot ce aveți nevoie pentru a lăsa strălucirea voastră interioară să strălucească.

Exfoliate, Exfoliate, Exfoliate

Nu arată machiajul începe cu o piele curată, lustruită. Dacă nu exfoliați deja cu o scrubie ușoară o dată sau de două ori pe săptămână, timpul să faceți acest lucru. Acest scrub simplu, cu 2 ingrediente, este singurul care va trebui vreodată pentru pielea netedă și moale: adăugați 2 linguri de ulei de semințe de struguri la jumătate de zahăr brun și amestecați. Masați cu grijă tenul pe toată fața în mișcări circulare timp de 1 până la 2 minute, apoi clătiți-l și curățați pielea uscată.

Luați cinci pentru mască

Mascarea de două până la trei ori pe săptămână este un cadou incredibil pentru piele. Alba Botanica chiar masca facială la adâncime de la mare adâncime folosește un complex marin de semnătură și o lut de caolin pentru a purifica și pentru a lumina vizibil tenul. Bonus: funcționează în doar 5 minute!

Umidificați cu ulei

Umpleți-vă imediat după exfoliere și / sau mascare. S-ar putea să fii un fan al cremelor tradiționale, și asta e în regulă. Dar putem sugera uleiul de semințe ecologice, presat la rece? Este multitaskerul final, capabil să ofere o cantitate mare de umiditate fără grăsime, în timp ce pielea se întărește simultan, luptând împotriva acneei, și să se estompeze pete întunecate de-a lungul timpului. Trebuie să renunț la vitamina A! Dacă încercați să lucrați până când se confruntă cu blană, acest lucru este esențial pentru repararea pielii cu probleme.

Protejați-vă

Asigurați-vă că vă acoperiți hidratantul cu SPF. Dermatologi și esteticieni vă vor spune direct că protecția solară este cel mai important produs dintr-un regim de îngrijire a pielii. Își va economisi pielea de la orice tip de leziuni ale radicalilor liberi de la razele UV pe termen lung. Dar ce zici de reziduul alb inutil pe care îl lasă în urmă? Ei bine, asta nu mai este o scuză datorită gelului de protecție solară invizibil, fără scuze, de la Julep. Ea are un SPF de 40, împreună cu alte ingrediente active, care vă vor face să strălucească: ulei de semințe de trandafir, extract de pepene galben pentru a străluci și ulei de semințe de camellia pentru a stimula producerea de colagen.

Împingeți-vă acoperirea

acesta-fundație poate fi ca o pătură de securitate. Dacă te face să te simți mai confortabil în pielea ta, atunci cu toate mijloacele, folosește-l (cu putință, dacă este posibil). Dar, dacă încercați serios să vă angajați să nu faceți machiajul, salvați-o complet pentru o altă dată. Sucul de frumusețe Stem Cellular CC Cream va face truc pentru corectarea culorii și netezirea texturii în timp ce furnizează antioxidanți anti-îmbătrânire, toate într-o singură formulă fără greutate, respirabilă. Aplicați și îmbinați-vă cu degetele - ușor, ușor.

Spot Conceal

Indiferent dacă treceți prin fundație cu totul sau aveți nevoie de o acoperire puțin mai mare, ascunderea locului poate ascunde orice imperfecțiune. Urban Decay Skin Naked Acoperire fără greutate Complet Acoperire este un bun all-around care se scufunda în invizibil. Folosind o perie de concealer, amestecați-o pe suprafața sub ochi pentru a acoperi cercurile întunecate, pliurile labionasale și părțile laterale ale nasului, pentru a vă străluci instantaneu fața și pete. Uneori, doi agenți de înclinare sunt mai buni decât unul - dacă vrei ceva mai gros pentru a camufla cosuri și pete întunecate, Urban Decay te-a acoperit și cu creionul Concealer 24/7. Aplicați-l și amestecați-l cu degetul inelar

Fals Flush

Unele gale au doar acea radianță heruvică naturală, iar altele, nu atât de mult. Mulțumesc cerului pentru blush. Tarte Amazonian Clay Blush de 12 ore continuă ca pielea a doua și durează atâta timp cât pretinde. Încercați umbra Pașnică pentru o piersică moale nudă. Faceți o străpungere ușoară de la compact cu o pensulă sau o pensulă de trandafir, atingeți excesul și aplicați merelor obrajilor dvs.

Ready, Set, Glow

Pentru a vă menține machiajul în stare proaspătă și curată, setați-l cu W3ll People Bio Brightener Pulbere invizibilă, mai ales dacă aveți piele grasă. Pulberea fină ultrafină are un efect superb de focalizare moale. Puneți-o ușor peste tot în față.

Îmbunătățiți-vă jocul

Dacă nu faceți nimic altceva, purtați-vă pozitiv frunțile. În cazul în care nu ați știut deja, Glossier's Boy Brow este totul. Nici un alt produs de frunte nu face exact ceea ce face: se îngroașește, umple și mănâncă în timp ce onorează integritatea sprîncenelor dumnezeiești. Deci, dacă a ta nu arăta ca cea a lui Cara Delevingne? Dacă nu te-ai născut cu sprâncenele pline de harnic, nu-ți place să faci prea multe pentru a falsifica-o fără să-ți dai seama. În doar câteva scurte simple, această formulă cremoasă de ceară vă oferă sprancenele , dar mai bine. Instant Face-lift

Nu uita de Mascara

O mica mascara nu raneste niciodata pe nimeni, dar rezerva produsele de intensitate ridicata pentru o seara mai dramatica. Pentru un aspect fără machiaj în timpul zilei, e.l.f. Minerale-infuzat Mascara va face. Este în mod surprinzător volumizing fără a căuta grele. Și pentru 3 $ nu poți să-l bați. Simțiți-vă liber să vă curățiți genele înainte de a aplica dacă aveți câteva secunde suplimentare.

Perfect Your Pout

Un sărut de balsam de buze colorat sau o culoare buzelor neutre mat este atingerea finală. O nuanta nud cu subtilitati roz, cum ar fi NYX Butter Lip Balm in Biscotti sau NYX Soft Matte Lip Cream in Stockholm, arata frumos pe o varietate de skintones.

Pin