Modalități

Pin

Autor: | Ultima Actualizare:

Există numeroase moduri diferite de a vedea tendințele actuale și de a fi la curent cu dulapul. Prin a lua ceva timp pentru a citi revistele, pentru a urmări televiziunea și pentru a urmări ce poartă oamenii pe stradă, puteți obține o idee despre ceea ce se întâmplă în industria modei. Păstrați în minte ceea ce vă veți simți confortabil purtând. Nu toate tendințele modei sunt destinate tuturor.

Stați la curent cu tendințele modei

Pasul 1

Consultați periodic revistele de presă

Pasul 2

Primiți buletine informative de e-mail de pe site-ul Style pentru a vă oferi idei de modă moderne. Țineți minte vârsta și tipul de corp atunci când citiți aceste buletine de știri.

Pasul 3

Țineți-vă ochii deschiși când vă aflați la idei de modă. Dacă vedeți un costum cuiva doriți, mergeți la cumpărături pentru a găsi elemente similare.

Pasul 4

Accesați online un motor de căutare pentru site-urile web de modă. Uită-te la ce poartă purta stelele și la ce au designerii pe pistă.

Pasul 5

Ia-o zi să mergi la cumpărături. Lăsați cărțile de credit acasă sau luați doar o decizie de a nu cumpăra idei în acea zi. Încercați diferite articole de îmbrăcăminte în stil și culori pe care nu le purtați de obicei. Studiați-vă în oglindă; observați încadrarea și simțul îmbrăcăminții. Gândește-te unde vei purta îmbrăcămintea.

Pin