5 Exerciții Noi Pentru A Încerca Această Cădere Dacă Te-Ai Săturat De A Alerga

Pin

Autor: | Ultima Actualizare:

Este important să îți amesteci rutina antrenamentului din când în când. Dacă ați alergat câteva luni pentru a vă surprinde corpul cu o cursă de ciclism, sau poate dacă sunteți yoghină, încercați în schimb un tabără de boot. Există câteva exerciții specifice pe care le-am luat în seamă în ultima vreme, pentru că acestea se sparg pe scenă (sau au avut un loc acolo pentru o vreme) și credem că trebuie să le încercați toamna asta. Fiți un setator de tendințe de fitness și primul dintre prietenii dvs. de a face ceva diferit!

Interval de formare

Vedem acest tip de lucru peste tot în acest moment - mai ales sub formă de regimuri de fitness la domiciliu. Antreprenorii sunt împachetați în mișcările despre care știu că sunt eficienți și le vând pentru mai puțin de 100 USD online ca PDF descărcabil. Kayla Itsines Bikini Body Guide este doar un exemplu. Sunt minunate pentru că de obicei au nevoie de echipament minim și sunt antrenamente scurte de mare intensitate, ceea ce este ideal pentru majoritatea oamenilor și, în general, are ca rezultat pierderea mai rapidă a greutății

Yoga și meditația

credit: LEAFtv

că yoga și meditația au fost doar pentru un anumit tip de persoană - "hippie" sau "super-răcoare". Dar acum, yoga a făcut-o cu siguranță. Veți vedea tot felul de oameni în studio care respirau adânc și îi lăsau mințile să se relaxeze. Faceți-vă cercetările și decideți ce tip pe care doriți să încercați mai întâi, sunt atât de multe, inclusiv vinyasa, ashtanga, Iyengar, kundalini etc. Puteți face acest lucru și acasă dacă doriți să salvați câțiva dolari. Verificați toate clasele LEAFtv la domiciliu de yoga și tutoriale în acest fel.

Credit:

Credit: 212 grade Fitness

Această activitate pare să fi debutat pe Shark Tank (ne place acest spectacol). Este o clasă de studiouri în care folosiți o placă de surf pentru a lucra, dar nu a reușit să ajungă în orașe mai mici încă. Acest lucru înseamnă că este încă cu adevărat nou pentru scena de fitness și veți fi cu siguranță un setter trend dacă aveți posibilitatea de a lua o clasă! Desigur, există o locație în NYC numită Surfset, deci verificați-o dacă vă aflați în sau în apropierea orașului.

Barre

Se pare că studiourile Pure Barre apar în zilele noastre la stânga și la dreapta. Sunteți într-adevăr în fitness dacă nu ați luat niciodată una din aceste clase? Dacă nu, cădea este timpul să încerci ceva nou, așa că du-te pentru el! Lucrați un set complet diferit de mușchi decât în ​​timpul antrenamentelor, cum ar fi alergarea și yoga, nu există nici o îndoială că veți sfârși răni (în cel mai bun mod posibil). Acest regim este surprinzător de intens și vă va oferi o apreciere total nouă pentru toate balerinele de acolo.

Boxing

credit: Box Union

Boxul a fost întotdeauna o activitate populară, dar cu celebrități precum Gigi Hadid spunând este exercițiul ei de a arde câteva calorii serioase, se pare că a existat o renaștere. Și să fim primii care recunoaștem că este mult mai greu decât arăta. Întotdeauna ne-am întrebat de ce boxerii profesioniști păreau că se odihnesc sau se sprijină unul pe altul în timpul unui meci - acum știm. Dacă sunteți în LA, verificați Box Union pentru un antrenament ucigaș .

Pin