6 Moduri Unice De A Găti Cu Ciocolată (Feluri De Mâncare Delicioase, Prea!)

Pin

Autor: | Ultima Actualizare:

Există vreodată un lucru ca prea multă ciocolată? Nu numai că gustul de ciocolată este grozav, dar este, de asemenea, încărcat cu beneficii, cum ar fi antioxidanții, care pot reduce inflamația și proteja inima. Și, beneficiile sunt în concentrație mai mare în ciocolată neagră, deci veți dori să mergeți pentru arome mai îndrăznețe și mai profunde.

Credit: Kaboompics / Pexels

Dincolo de factorii de sănătate, ciocolata este de asemenea versatilă să fie sărată sau dulce. Când se întărește sau se culcă, se poate face o crustă bună sau un desert, iar atunci când se topește, se transformă într-un sos frumos, care poate însoți o varietate de ingrediente.

În plus, ciocolata are diferite arome și anumite alimente pot continua scoate la iveală acele componente mai profunde. "Aromele de bază din ciocolată sunt adesea complimentate de omologul lor de mirodenii, de exemplu, aromele de cafea și ciocolată sunt o combinație populară deoarece profilele aromelor de dulce, condimente, amărăciune și parfum se amestecă pentru a crea o adâncime de aromă bine echilibrată", spune Chef Hariharan, Chef Executiv la The Ritz-Carlton, Pentagon City. "Această combinație particulară poate fi utilizată pentru delicii dulci (ca un mocha) la un espresso savuros și friptura de ciocolată frecat", adaugă el.

Cu friptură ca un Rub

Combinați cu cafea pentru o frecare delicioasă. "Cafeaua, fripturile de cacao se freaca, condimentele fumate se freaca pentru fripturi (folosind cafea espresso, praf de cacao si condimente)", spune Hariharan imbunatateste cu adevarat aromele bogate si intunecate ale carnii si ofera o lovitura extra. Carnea și ciocolata funcționează bine împreună, iar espresso adaugă o altă dimensiune a profunzimii. In plus, daca adaugi mai multe condimente, iata cateva sfaturi pentru a-ti imbunatati carnea.

Ca sos de gratar

Hariharan recomanda de asemenea sa faca un ciocolata din sos de gratar, deoarece ciocolata completeaza carne de pui, carne de porc si vita foarte bine. Încercați să folosiți sosul de grătar de ciocolată în coastele spatelui copilului, spune el. Și, asigurați-vă că utilizați o ciocolată semi-dulce. Acest lucru este cel mai bun pentru aroma, textura, și acele beneficii de sănătate!

Ca sos Mole

Un alt sos, acesta este la fel de satisfăcător. O mlaștină tradițională a fost folosită de generații în cultura mexicană, spune el, așa că este tipic să folosiți ciocolată în rețete. Gândiți-vă: ciocolată caldă mexicană, fripturi și multe altele. Folosiți acest sos moale pe carnea de porc și fajitas, împreună cu niște legume și queso, învelite într-o tortilă caldă.

într-o supă

Ciocolata poate gusta, de asemenea, în supe și chilis, perechi bine cu feluri de mâncare consistent. Deci, dacă luați supă, mergeți pe bază de fasole sau pe bază de lămâie, pe bază de cremă sau pe bază de cremă, sau cu paste, orez sau legume sau carne groasă, pentru a crea coerență. Chiarii tradiționali, în special folosindu-se de carne de vânat, merg bine cu ciocolată neagră ", spune el.

Ca crustă

" Coajă de cacao și condimente pe somon sau piept de pui ", se prepară ușor și se prepară și se adaugă pic de criză și aromă. Mai bine decât pesmetul tradițional, nu? Nibele de cacao sunt bucăți de boabe de cacao zdrobite și uscate, spune el, și le puteți găsi în orice magazin local. Ele sunt impachetate cu antioxidanti, deoarece provin direct de la sursa.

Intr-un ditch

, gasiti guacamole si mergeti la hummus aici, dar cu un bonus suplimentar: ciocolata. Este ușor să amestecați praf de cacao cu năut pentru a face un hummus cremos și sănătos. Prin adăugarea în untul de migdale, scorțișoară și vanilie, puteți masca gustul de năut și oferim o baie dulce pentru a completa fructele, deserturile și pâinea.

"Am o fiică de 12 ani care iubește ciocolata și Nutella, să-i încurajez să mănânce mai sănătos, am vrut să creez acest Hummus de ciocolată pentru ea, nu poate gusta nici o diferență și o mănâncă cu lingura, folosim toate ingredientele naturale și este și vegan ", spune Dave Pesso, co-fondator al Hummus & Pita Co., care îl oferă în magazinul său.

Pin