Beneficiile Terapiei Cu Peroxid De Hidrogen

Pin

Autor: | Ultima Actualizare:

Terapia cu peroxid de hidrogen câștigă popularitate rapidă prin intermediul cărților precum "The One Minute Cure" de Madison Cavanaugh. Vă cere să plasați un anumit număr de picături de 35%, peroxid de hidrogen de calitate alimentară în 6-10 oz. de apă distilată. Beți acest amestec de trei ori pe zi, după cum se presupune, această terapie va determina peroxidul de hidrogen să elibereze una din moleculele sale de oxigen, oxigenând astfel organismul. Rețineți că peroxidul de hidrogen poate fi volatil și ar trebui luat cu precauție. Orice schimbare a dietei trebuie sa fie sub indrumarea unui medic autorizat de ingrijire a sanatatii.

Credit: imagine maro sticla de Jim Mills de la Fotolia.com

Imbunatatirea sistemului imunitar

Cartea recenta a lui Madison Cavanaugh dezvaluie modul in care hidrogenul tratamentul cu peroxizi a fost folosit timp de peste o sută de ani, cu mult succes în tratarea diferitelor boli. Autorul pretinde că are mărturii despre faptul că oamenii sunt vindecați de o multitudine de afecțiuni, deși ea însăși nu face declarații de sănătate. Persoanele care suferă de afecțiuni spun că au fost ajutate sau chiar vindecate să includă, dar nu se limitează la următoarele: SIDA; cancer; Candidei; herpes; răcelile și gripa obișnuită; colesterol ridicat; boala cardiovasculara; diabetul de tip II; Boala Parkinson; leucemie; infecții cu drojdie și alergii alimentare

Pierdere în greutate

Terapia cu peroxid de hidrogen poate ajuta la scăderea în greutate. Acest lucru este posibil datorită creșterii energiei pe care o persoană o primește ca urmare a oxigenului suplimentar pe care peroxidul îl oferă corpului. Mulți oameni raportează o creștere aproape imediată a energiei, de aceea sunt mult mai probabil să fie activi și să ardă mai multe calorii.

Terapia cu peroxid de hidrogen poate ajuta la susținerea florei intestinale sănătoase. Bacteriile sănătoase din intestine sunt proiectate pentru un mediu bogat în oxigen și, prin urmare, ar răspunde bine la creșterea oxigenului din organism. Bacteriile dăunătoare nu pot supraviețui într-un mediu bogat în oxigen și, prin urmare, ar fi mai susceptibile la sistemul imunitar. Acest lucru ar determina o îmbunătățire generală a sistemului digestiv, permițându-vă să digerați și să utilizați mai bine alimentele și alimentația, ceea ce vă va ajuta să pierdeți sau să mențineți o greutate sănătoasă.

Creierul sănătos

Unul dintre cele mai imediate efecte, după energie, este claritatea gândirii. Oxigenul crescut ajută la atenuarea simptomelor unui creier lipsit de oxigen. Datorită creșterii poluării aerului, cartea susține că mulți oameni sunt încețișor lipsiți de oxigen în creier. Creșterea oxigenului general în organism se spune că ajută la reoxigenarea creierului și restabilirea funcției normale a creierului.

Pin