Cum Să Împerecheați Quiche Și Vin

Pin

Autor: | Ultima Actualizare:

Balanța este scopul oricărei alinări de alimente și vinuri. Când alimentele și vinul sunt împerecheate, zaharurile, taninurile și acizii din amestecul de vin împreună cu alimentele determină vinul să aibă gust diferit decât atunci când este consumat pe cont propriu. Quiche perechi bine cu atât vin rosu si alb si mai multe varietale de fiecare. Luați în considerare ingredientele quiche pentru a vă conduce la perechea de vinuri. Alimentele și vinul ar trebui să fie plăcute, astfel încât să nu vă gândiți la împerecherea.

Quiche pereche bine cu o varietate de vinuri

Pasul 1

Se potrivește calitatea ingredientelor alimentelor cu calitatea vinului . Dacă utilizați ouă proaspete de la fermă, brânză artizanală și produse proaspete de pe piața agricultorilor, căutați o sticlă de vin mai bună. Dacă utilizați ingrediente de o calitate mai slabă, cum ar fi brânza topită și legumele congelate, este bine să eliminați vinul.

Pasul 2

Echilibrează intensitățile aromei. Pentru o brânză mai ușoară, alegeți un vin alb mai ușor. Dacă serviți un quiche de sparanghel, împerecheați-l cu un fruct de chardonnay sau sauvignon blanc.

Pasul 3

Aranjați perechea în quiche și în vin. Pentru o ciupercă de ciuperci sau trufe, serviți cu un roșu de pământ, cum ar fi un pinot noir.

Pasul 4

Alegeți asocierea neobișnuită. Sosirea de sampanie cu un quiche de crab este o pereche neașteptată, dar încântătoare.

Pasul 5

Se potrivește vinul cu brânza în quiche. Încercați un vin alb uscat sau dulce, cu un quiche de brânză de capră sau un vin roșu cu o brânză brună Cheddar

Pin